Івано-Франківськ

Франківець через конфлікт з сусідами вимагає прибрати з двору альтанку (ФОТО)

Мешканець квартири в одному із дворів Івано-Франківська подав скаргу на демонтаж альтанки, яка була встановлена без погодження.
238026176 2155586897914892 5810406893354293550 n scaled

Тож працівники Муніципальної інспекції повинні провести демонтування. Проте, як розповіли самі поліцейські, зараз вони “між двох вогнів”. Оскільки лавочки та столик служать місцем відпочинку для жителів даної території, однак за законом прибрати все ж доведеться, пише ПІК з посиланням на Муніципальну варту.

“Здавалось би, альтанки, столики, лавочки – корисний об’єкт благоустрою, де можна проводити час на свіжому повітрі. Однак дуже часто ці об’єкти стають «яблуком розбрату» між сусідами. Знайдеться одна людина чи кілька, яких не влаштовує шум, посиденьки та розмови під вікнами чи, навіть, дитячий сміх. І далеко не завжди мова йде про те, що там розпивають алкогольні напої чи будь-яким іншим способом порушують спокій двору”, – йдеться у дописі.
Поліцейські радять, що потрібно робити, аби запобігти демонтажу вуличних меблів:
“Підготуйте схему розташування об’єкту благоустрою та погодьте її в Департаменті містобудування та архітектури. Також не забувайте про добросусідські відносини – більшість конфліктів можна вирішити між собою в мирний спосіб!”
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено