Івано-Франківськ

Старт прокату фільму “Довбуш” з франківськими акторами перенесли

У зв'язку з інформацією про можливе введення карантину у жовтні-листопаді 2021-го, команда фільму прийняла рішення відкласти вихід у широкий прокат.

75603875 782777888834036 3682217914041106432 o scaled

Про це йдеться на сторінці стрічці у мережі Facebook.

«Довбуш» — один з найдорожчих та наймасштабніших кінопроєктів України. Враховуючи скільки фінансових, людських та часових ресурсів було вкладено у виробництво фільму, ми не маємо права ризикувати», – йдеться у повідомленні.

За словами продюсерів, нову дату прокату буде оголошено тоді, коли стане зрозуміло, в який час епідеміологічна ситуація буде сприятливою для того, щоб максимальна кількість глядачів змогли побачити довгоочікуваний фільм.

Додамо, що режисером “Довбуша” є Олесь Санін, а сама стрічка знімалася компанією “Pronto Film” за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Ролі виконують: Олекса Довбуш – Сергій Стрельников, Іван Довбуш – Олексій Гнатковський, Марічка – Дар’я Плахтій, Пшелуський – Матеуш Косьцюкевіч, Княгиня Яблуновська – Агата Бузек, Опришки – Петро Жирун, Павло Жирун, Дмитро Вівчарюк, Роман Ясиновський, Ростислав Держипільський, Дзвінчук – Олександр Мавріц.

Зйомки «Довбуша» проходили на різноманітних локаціях Західної України. У фільмі ви побачите Львів, Дрогобич і Збараж, краєвиди сіл Ясіня, Микуличин, Синевирська Поляна, Свірж. Знімали також у Драгобраті, що розкинувся на масиві Свидовець, та на славнозвісних Скелях Довбуша, що поблизу містечка Болехів.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено