Івано-Франківськ

Як заробляють гроші на святкуванні Незалежності України

Режисер урочистого вручення нагород видатним Українцям отримає майже 100 тисяч гривень.

202353 240463468 2453153538162832 6168965685339237217 n 960x380 0 scaled

  • Президент України з дружиною у колі українських знаменитостей, які отримали нагороду “Національна легенда України”.

Як заробляють гроші на святкуванні Незалежності України, громадянам показують на прикладі нагороди “Національна легенда України. Щоб Президент Зеленський вручив її заслуженим українцям, Держбюджет витратив 6,7 млн. грн, повідомляють НАШІ Гроші, пише ПІК.

“Державне підприємство «Центр захисту інформаційного простору України» 12 серпня за переговорною процедурою уклало угоду вартістю 6,70 млн грн на розроблення та реалізацію креативної комунікаційної кампанії та концепції «Урочистого заходу з нагородження видатних діячів України «Національна легенда». Про це повідомляється в системі «Прозорро», – пишуть Наші гроші.

Водночас видання зазначає:

“Однак в оприлюдненому кошторисі немає жодних даних кому і по якій ціні замовлені відзнаки. Також у відкритих джерелах не було попереднього переліку осіб, яким планувалось вручити відзнаку. Зате було відомо, що режисер заходу отримає 99,9 тис грн, музикальний продюсер – 66,6 тис грн”.

Розробка сценарію урочистості обійшлась у 83 тис грн. Весь кошторис нижче.

nahorodzhennia Natsional nykh lehend Ukrainy 768x505 1

Наші гроші зазначають, що підрядником обраний ПП «Івент агенція «ЛМ продакшн», це перший державний підряд фірми, власниками якої є кияни Юрій Кошель та Марина Семенова. У відкритих джерелах немає інформації про таких діячів ринку.

Вони ж є власниками ПП «ПКС», що також отримало підряд вартістю 19,50 млн грн на «Урочистий концерт у м. Києві з нагоди 30-ї річниці незалежності України за участю Президента України, керівників органів державної влади, представників органів місцевого самоврядування, дипломатичного корпусу іноземних держав громадськості, дипломатичного корпусу, міжнародних організацій, української діаспори, науковців, творчої інтелігенції, духовенства».

50e3a15e002ac577b6e70e6a6025c1d05c0bab85

Щодо відзнаки «Національна легенда України», яку Володимир Зеленський вручив учора, то вона виготовлена із золота та має вигляд стилізованої квітки, пелюстки якої покриті синьою та жовтою емаллю. Згідно з положенням про відзнаку, у центрі нагороди міститься рельєфне зображення Знака Княжої Держави Володимира Великого.

Як  повідрмляла ПІК, нагороду “Національна легенда” отримали:

  • поет Юрій Рибчинський,
  • художник Іван Марчук,
  • футболіст Олег Блохін,
  • хореограф Мирослав Вантух,
  • балерина Олена Потапова,
  • співачка Софія Ротару,
  • композитор Мирослав Скорик (посмертно).

Нагородження такою відзнакою відбулося вперше, однак за указом президента проходитиме щорічно з нагоди Дня Незалежності.

Читайте також: 

В Івано-Франківську Народний рух прийшов до Чорновола (ФОТО)

У Франківську влаштували патріотичний забіг та флеш-моб із фарбами холі (ФОТО, ВІДЕО)

Ваш гороскоп на тиждень 23 – 29 серпня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено