Івано-Франківськ

У Надвірнянському районі рятувальки мали розмову з селянами (ФОТО)

Напередодні в одному із сіл ряйону сталася пожежа, домогли бійці у вільний від роботи час.

 

У Надвірнянському районі 26 серпня, з метою покращення протипожежного захисту житлового фонду та навчання населення правилам пожежної безпеки в побуті, працівниками Надвірнянського РУ ДСНС в області спілкувалися з мешканцяями житлового сектору с. Красна, повідомляє пресслужба ДСНС, пише ПІК.

“У ході відпрацювання першочергово звертали увагу на помешкання осіб, що відносяться до групи ризику: самотніх похилого віку, багатодітних сімей, громадян, які зловживають спиртними напоями, неблагополучних сімей, інвалідів та тих, що потребують соціальної підтримки”,– йдеться у повідомленні.

Рятувальники нагадали громадянам правила пожежної безпеки та розповіли про порядок дій у разі виникнення займання.

Селянам також вручили листівки, плакати та пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки у побуті. Разом з тим, під час рейду рятувальники звертали увагу господарів на стан пожежної безпеки в житлових будинках, стан електропроводки тощо.

Нагадаємо, що 26 серпня о 09:38 в селі Микуличин Надвірнянського району виникла пожежа стіни та перекриття житлового будинку.

“На щастя, будучи у вільний від роботи час поблизу місця події, Михайло Стефурак – командир відділення ДПРП смт. Ворохта та Святослав Онищак — начальник караулу 19-ої ДПРЧ, вчасно прийшли на допомогу”, – інформує ДСНС.
240472776 4229043363882133 1431345236638795039 n 1 scaled
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено