Івано-Франківськ

У Коломийській громаді створили КП «Міжнародний аеропорт Коломия»

Аеропорт створений в честь Ігоря Табанюка та буде продовженням його справи.

avia 570x321 1

30 серпня сесія міської ради підтримала створення комунального підприємства “Міжнародний аеропорт Коломия”. Його назва відображає чітку мету – творити Коломию важливим транспортним хабом, який буде справжніми “воротами Карпат” та Івано-Франківської області.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив міський голова Богдан Станіславський, пише ПІК.

Станіславський зазначив, що ідея та реалізація цього проєкту нерозривно пов’язана з іменем Ігоря Табанюка, який був головним натхненником розвитку авіації в Коломиї. І нове комунальне підприємство є тим рішенням, завдяки якому вдасться вберегти від можливого дерибану землю летовища, зберігши її як цілісний комплекс. Наступним кроком буде проведення відкритого конкурсу на посаду директора аеропорту.

“Вважаю, що нашою найкращою шаною пам’яті Ігоря Табанюка буде продовження справи його життя на благо Коломийської громади. Родина Табанюків підтримує рішення створити таке комунальне підприємство. Тепер міська влада готова взяти на себе обов’язок збереження та розвитку аеропорту. Вірю, що сьогоднішній день стане відправною точною наступного етапу історії коломийської авіації”, – написав Богдан Станіславський.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено