Івано-Франківськ

У Тернополі медики виходили дівчинку, яка народилася з вагою 540 грамів (ФОТО)

Зараз маленька Аня важить 1720 грамів.

У Тернополі, в обласному перинатальному центрі “Матері і дитини” виходили немовля з вагою лише 540 грамів. За життя дівчинки, яка народилася на 26-му тижні вагітності, медики боролися 67 днів. Про це повідомляють на сторінці медзакладу у Фейсбук, пише ПІК.

“67 днів (з них на ШВЛ – 46) всім колективом нашого відділення Тернопільського обласного перинатального центру “Матері і дитини” боролись не за саме життя, але і його якість. Відсьогодні 1720 грам щастя буде разом з мамою продовжувати лікування”, – йдеться у повідомленні.

На зображенні може бути: текст «неля скубенко 8 год дуже символчно, що саме сьогодн, y день знань ми переводимо на другий етап виходжування здобувати HOBİ навики та инший рівень життя нашу крихитку аню, яка народилась 3 вагою 540 грам на 26 тижн вагтност. 67( 3 них на швл 46) днi̇в всi̇м колективом нашого вi̇ддлення тернопльський обласний клнi̇чний перинатальний центр "мати дитина" боролись не лише за саме життя, але його яксть. вдсьогодни 1720 грам щастя буде разом 3 мамою продовжувати лкування! подивться на цю красуню! +11 +11»

Читайте також у ПІК:

Біженка з Афганістану народила дитину в літаку на висоті 10 000 метрів (ФОТО)

У Грузії від коронавірусу вилікувалася 111-річна жінка

В Тернопільській області триває ремонт Дороги Єдності (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtubeта  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено