Івано-Франківськ

У Рогатині відсвяткували 30-річчя створення Спілки офіцерів України (ФОТО)

З нагоди пам’ятної дати у дитячій школі мистецтв ім. Бориса Кудрика відбулися урочистості за участю членів організації та гостей.

ae7b9388219895a scaled

Восьмого вересня виповнилося тридцять років з дня створення Рогатинської районної організації ВГО «Спілка офіцерів України».

Розпочався захід хвилиною мовчання, під час якої присутні вшанували пам’ять активних діячів районної організації, які відійшли у вічність. Відтак з доповіддю про діяльність Рогатинської РО ВГО «Спілка офіцерів України» виступив її нинішній очільник Іван Верешко, йдеться на сайті міської ради, пише ПІК.

Іван Олексійович розповів про роботу, яку проводили члени Спілки на початку 90-х рр. ХХ ст. Акцентував на основних успіхах  районної організації за тридцять років. Вів мову й про співпрацю з патріотичними організаціями краю  щодо виховання юного покоління громади.

6d30b03f7cdf2c0 scaled

Спогадами про дні заснування організації поділилися й присутні на заході краяни, котрі стояли у витоків її заснування та становлення або тісно співпрацюють з РО ВГО «Спілка офіцерів України» щодо гарту юного покоління.

“Згадую 1991 буремний рік, коли ще не було фактично українських збройних сил. Відтак створено Спілку офіцерів України. Пригадується мені той час, коли цілі військові частини складали присягу Верховній Раді України. Багато сьогоднішніх політичних діячів спільно з військовослужбовцями також виголошували цю присяг”, – поділився спогадами керуючий справами виконкому Рогатинської міської ради Олег Вовкун.

599b98bafc98439 scaled

З нагоди 30-річчя створення Рогатинської районної організації ВГО «Спілка офіцерів України» нагород удостоїлись найактивніші члени організації. Зокрема,  грамотами міського голови було відзначено шістьох краян за активну участь у військово-патріотичному вихованні молоді та популяризацію військової служби.57bb9ff5c2ea5c5 scaled

6fc647cce3b4feb scaled

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено