Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 27 вересня – 3 жовтня

У Козерогів вдалий тиждень для реалізації фінансових планів, а Дівам астрологи прогнозують непорозуміння на роботі.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 3 scaled 2

Ваш гороскоп на тиждень може стати ефективним дороговказом, пише ПІК.

  • ОВЕН

Ви особливо можете оцінити, наскільки яснішими та зрозумілішими стають ваші завдання. Зараз варто діяти не так напористо, як ви звикли. Потрібно враховувати думки і ситуації інших людей, ваших партнерів.

Загалом тиждень підходить для того, щоб розібратися в партнерських стосунках і встановити важливі контакти.

  • ТЕЛЕЦЬ

Сфера інтересів Тельців лежить у площині партнерських стосунків. Можливо ви вже пережили якусь романтичну пригоду або тільки збираєтеся в неї зануритися. У будь-якому разі, хоч би як вас накрила пристрасть, важливо ґрунтовно розібратися в тому, що відбувається, дотримуйтесь здорового глузду.

У вас підвищена ймовірність того, що може зламатися якась побутова техніка. Також може зупинитися робота через колег чи підлеглих, які будуть затримувати виконання завдань.

  • БЛИЗНЮКИ

Ви значною мірою можете відчути гальмування в різних сферах життя, але загалом цього разу Меркурій не такий поганий.

Тиждень підходить для більш глибокого занурення у справи, які вам цікаві. Ваші діти можуть звернути на себе увагу. Найскладнішими будуть 27 і 30 вересня.

  • РАК

Якщо ви досі не переробили всіх домашніх справ, не перебрали всі шафи, то саме час цим зайнятися. Чудовий період, щоб позбутися всього непотрібного, а ще краще – знайти тих, кому це може стати в пригоді.

Конфліктність із партнерами зависока 28 і 30 вересня, а також 1 жовтня, зверніть на це увагу. Не робіть швидких висновків.

  • ЛЕВ

Можливо ви зараз не почуваєтеся на коні. Однак цей тиждень вдалий особливо для того, щоб вирушити в поїздку, почати що-небудь вивчати або доучувати. Цей тиждень потребує більш глибокого занурення у процес.

Особливо це стосується тих, хто переживав у серпні або вересні кризу в парі. Найнервовішим днем ​​буде 29 вересня, тому не проводьте важливі заходи, де вам потрібно відстоювати свої позиції.

  • ДІВА

Ви можете потрапити в ситуацію, в якій вам знову і знову доводиться щось пояснювати, але це не обов’язково виллється у складнощі або конфлікт. Багато що залежить від того, як у вас пройшов минулий тиждень.

Якщо у вас вийшло досягти якихось важливих домовленостей, то зараз вони закріплюються, і вам потрібно просто працювати над цим. Варто відмовитися від великих покупок, особливо 29 вересня, бо можливі якісь імпульсивні придбання, втрати.

  • ТЕРЕЗИ

Вас може турбувати фінансовий стан та захлеснути бажання. Але не поспішайте це одразу втілювати. Хіба що це якісь предмети мистецтва або те, що ви давно хотіли.

У романтичних стосунках вас очікує пожвавлення, а от щось купувати і реалізовувати стратегічні плани краще в робочі дні, а на вихідні просто відпочиньте.

  • СКОРПІОН

Ви зараз виношуєте якісь таємні плани. У стосунках настає деяке пожвавлення, на вас можуть звертати увагу більше, ніж зазвичай.

Вихідні чудово підходять як для романтичних пригод, так і для простого відпочинку. Обов’язково зробіть перерву, щоб відновитися після напруженого тижня.

  • СТРІЛЕЦЬ

Зараз правильний час для того, щоб сформувати свої мрії, можливо, записати їх, структурувати, перетворити у плани. Також це гарний час для спілкування з близькими людьми, колегами, однодумцями, друзями.

Можна і потрібно спланувати якісь командні зустрічі, застілля, які будуть супроводжуватися глибокими розмовами, обговоренням того, що вас непокоїть. Це дасть вам енергію для реалізації тих цілей, які ви ставите перед собою.

  • КОЗЕРІГ

У Козерогів вдалий тиждень для реалізації фінансових планів. На роботі все кипить, вирує, вирішується. Гарний час для того, щоб підійти до керівництва і вирішити питання, які вас непокоять.

Вам доведеться переглянути якісь пункти свого плану, можуть виникнути питання щодо договорів, але це все можна вирішити, потрібно просто діяти згідно з приписами.

  • ВОДОЛІЙ

У вас хороші перспективи для того, щоб вирушити в поїздку, почати або продовжити якесь навчання, а також для того, щоб вивчити важливі питання. Звертайте увагу на те, що саме впадає в око.

У цей період потрібно займатися саме тим, що лежить на поверхні, не варто сильно заглиблюватися. На роботі можуть виникати ситуації завищених очікувань, але не всі ваші амбіції реалізуються, не варто опускати рук.

  • РИБИ

Акцент цього тижня на фінансах, особливо – хто, скільки, кому винен. Можуть бути затримки з виплатами. Це не найкращий час, щоб йти за підтримкою до людей, від яких ви залежите.

Постарайтеся почати відпочивати раніше, ніж зазвичай. Уже з п’ятниці можете влаштувати собі релакс. Річ у тім, що з 1 жовтня у вас почне рости внутрішнє напруження, а також зовнішні обставини тиснутимуть зверху. Тому дозвольте собі відновити ресурси.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено