Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 11-17 жовтня

Астрологи прогнозують: у Стрільців зростатиме власний авторитет, у Раків покращаться відносини з романтичним партнером чи партнеркою.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n scaled

Ваш гороскоп на тиждень буде добрим порадником, якщо ви не відкините його аргументи, пише ПІК.

  • ОВЕН

Вам потрібні коректність у висловлюваннях і прагнення до співпраці з іншими людьми. Самостійні дії не призведуть до ефективного результату, а ось партнерство наблизить успіх.

Виникає необхідність працювати з проблематичними людьми, що може охолодити ваші амбіції, але не відступайте від намічених цілей – у вас є все, щоб поліпшити своє становище в професійній сфері. Для вас тиждень може стати періодом зростання та взаємодії, і в майбутньому зможете використовувати це з вигодою і користю.

  • ТЕЛЕЦЬ

Будуть можливості досягти бажаного і задовольнити свої амбіції, поліпшити фінансове становище. Навіть якщо ви займаєте невисокий пост і не прагнете просунутися по службі, обставини складаються для вас найкращим чином – використовуйте свій шанс!

Відповідальність і завзятість справлять сприятливе враження на керівників, вам нададуть гарну підтримку, і ви зможете вийти на новий, більш якісний рівень. Оточення буде цьому сприяти.

  • БЛИЗНЮКИ

Чудовий час для вивчення зсередини будь-якого процесу, що відбувається або ж себе самого – це може підштовхнути вас до нових цілей, загостриться бажанням і можливість змінити оточення, місце роботи, професію.

Тиждень передує важливим перетворенням, період не простий, але фундаментальний. Можуть з’являтися тривожні думки – в основному через те, що всередині вас живе велика енергія, якій поки що важко проявитися.Однак, протягом тижня відбувається процес виявлення істини, позитивні результати від цього обов’язково будуть.

  • РАК

Змінюється ваша система цінностей і вдосконалюється вміння оцінювати будь-що. Приходить розуміння того, яким способом найближчим часом ви будете накопичувати гроші та інші ресурси. Легше проявити і застосувати свої таланти, здібності, майстерність.

Тиждень дуже продуктивний, з’являються нові джерела енергії для ефективної трудової діяльності, побудови кар’єри. Відносини з романтичним партнером чи чоловіком, значно поліпшуються. Якщо ви будете займатися улюбленою справою і використовувати свій талант, то обов’язково отримаєте винагороду.

  • ЛЕВ

Практично весь тиждень виникатимуть складнощі у фінансовій сфері, схильність неефективно розпоряджатися грошима. Якщо не зупинитесь, протягом тижня будете багато витрачати, переплачувати, купувати, в результаті відчуваєте себе не комфортно, а придбані речі не приносуть задоволення.

З 15 жовтня ситуація значно поліпшиться, ви усвідомите правильний вектор напрямку своїх дій і без особливої ​​напруги прийдете до позитивних результатів у зміцненні і зростанні свого добробуту і фінансового становища. Додаткові можливості будуть від партнерських взаємин або шлюбу.

  • ДІВА

Тиждень зупинки перед новим стартом, кардинальними змінами в житті. Якщо ви направите свої дії на накопичення чогось, ви зможете вже найближчим часом стати дуже успішним. Головне, не квапте події.

Вже до кінця тижня ви відчуєте приплив життєвих сил і енергії, а навколишні побачать в вас сильну особистість. Для вас можуть стати важливими  не матеріальні речі, а незвичайні і нові, які раніше не використовувалися і не привертали вашу увагу.

  • ТЕРЕЗИ

Сприятливий період – якщо вирішите щось зробити або змінити, то обов’язково отримаєте хороший результат. Намагайтеся розширювати коло однодумців, бути в центрі подій. Чим активніше ваша громадська діяльність, чим більше зв’язків із закордоном, тим швидше досягнете поставленої мети і будете упевнені в завтрашньому дні.

Тиждень підходить для вирішення тривалих питань, врегулювання юридичних справ та офіційних партнерських взаємин. Гроші або власність вашої родини зможете примножити, збільшити і розширити.

  • СКОРПІОН

Прийшов час проявити свої неординарні здібності, поглибити знання та створити фундамент майбутніх успіхів. Виклик, який у інших людей викликає стрес, для вас стане кращою мотивацією. Таким стимулом може бути завдання зробити термінову роботу за дуже короткий час.

Попрацювавши без сну і відпочинку, найближчим часом ви зможете забезпечити собі міцне і стабільне матеріальне благополуччя. Якщо ви маєте глибокі внутрішні переживання, то цей тиждень стане звільненням від страхів, сумнівів і внутрішніх блоків.

  • СТРІЛЕЦЬ

Зміцнюється впевненість в собі, посилюється здатність витримувати напруження на роботі. Зростає ваш авторитет, колеги та партнери прислухаються до вас, розуміють, що на вас можна покластися в питаннях організації або планування довгострокових проектів.

До вихідних ви можете відчути сильну втому, можуть з’явитися сумніви, плутанина в справах. Однак, не робіть поспішних висновків і не відмовляйтеся від намічених цілей – з наступного тижня у ваше життя прийде радість і щастя.

  • КОЗЕРІГ

Відбувається велика кількість змін, але в рамках однієї роботи або ситуації, колективу. Після цих змін у вас з’являються нові можливості щодо професійної діяльності та кар’єри.

Те, що відбувається зараз, вплине на ваше життя на багато місяців або навіть роки вперед. На психологічному рівні ви вчитеся терпінню і самоорганізації. Якщо ви вмієте чекати, прагнете до самостійності, незалежності і оригінальності, то ваше життя значно покращиться – ви це зрозумієте протягом тижня.

  • ВОДОЛІЙ

Гроші – як можливості, прийдуть через досвід, з часом. Тому, якщо ви вже довгий час працюєте над проектом, але поки не отримали бажаного результату – не впадайте у відчай, потерпіть ще трохи і з наступного тижня ви почнете отримувати, а не тільки вкладати свої ресурси.

Можливі різкі зміни, нова людина в вашому оточенні, раптова ситуація може багато чого змінити у вашому житті. Характер змін залежить від вашої свідомості. Не робіть необдуманих кроків, не вимагайте благ вже і зараз.

  • РИБИ

Обставини вимагають витримки і стабільності, і будь-яка робота, яка повинна розвиватися поступово, без зайвого ризику, дасть добрі результати вже в кінці тижня.

Ви залежите від зовнішніх процесів, тому не варто поспішати – так ви зможете зберегти свої ресурси (матеріальні, фізичні, психічні). Якщо можете відпочити тиждень – скористайтеся цим, тому що потім з’явиться багато справ, в яких ваша участь буде необхідна. У фінансовому відношенні тиждень виявиться сприятливим.

karpaty semejnyj otdyh v karpatah letom vesnoj zimo j1471965876 maincover 1485280280.jpg 700x400 1

Читайте також: 

Цього місяця Україна перейде на зимовий час: в який саме день

Івано-Франківщина несподівано просунулась у продажі землі (ІНФОГРАФІКА)

Топ-5 корисних продуктів для дітей: аргументи дієтологів (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас у Facebook,InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено