Івано-Франківськ

Президент Федерації легкої атлетики у Франківську отримав почесну відзнаку: що про нього відомо

29 жовтня в Ужгороді відбувся Чемпіонату України з кросу.

242152064 3017134855272019 376292842253307753 n scaled

Директору Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради Віталію Матешку вручили почесну нагороду. Відзнаку присвоїли під час урочистої церемонії нагородження на Чемпіонаті України в Ужгороді.

Віталій Матешко отримав EUROPEAN ATHLETICS за видатний внесок в розвиток Національної федерації протягом всього періоду часу перебування у ній, пише ПІК з посиланням на Департамент молодіжної політики та спорту.

“Вітаємо із нагородою. Бажаємо незгасимого оптимізму, творчої наснаги, вагомих досягнень у здійсненні задуманого!” – йдеться у дописі.

Заначимо, що Віталій Матешко є також президентом Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області.

Родом Віталій Васильович із села Ясень, що на Рожнятівщині.

Трудову діяльність розпочав у місті Івано-Франківську на «Прикарпатському радіозаводі». Працював інструктором-методистом з виробничої гімнастики. Служив у збройних силах України.

1992 і до сьогодні – тренер-викладач вищої категорії відділення легкої атлетики Івано-Франківської обласної дитячо-юнацької спортивної школи.

З 2006 року до 2016 року – голова комітету фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

З 2008 року і до сьогодні – віце-президент громадської організації відділення національного олімпійського комітету України в ІваноФранківській області. А з 2012 року член Виконкому ФЛАУ.

Віталій Матешко також нагороджений відзнакою міністерства молоді та спорту України за активну громадську діяльність у 2008 році, грамотою міністерства молоді та спорту України у 2016 році.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено