Івано-Франківськ

На Прикарпатті стало відомо, хто спрямував 55,5 млн грн на розвиток Бурштинської громади

Цього року клуб в селі Юнашків отримав студійну техніку, а місцева Дитячо-юнацька школа веслування і каное - спортивне спорядження.

Spilnyj proekt DTEK ta FK SHahtar Davaj graj v Burshtynskij gromad... 1 scaled

На Прикарпатті з 2011 по 2021 рік ДТЕК Енерго, до складу якої входить Бурштинська ТЕС,  вклала у розвиток місцевих ініціатив понад 55,5 млн грн.  Цьогоріч обсяг інвестицій в проєкти соцпартнерства за 10 місяців склав 3,8 млн грн, повідомляє Департамент комунікацій компанії, пише ПІК.

” Сюди увійшла реалізація етапів проєктів «Безпечне місто», «Створення зони для активного відпочинку жителів по вулиці Міцкевича», а також фінансування проєктів конкурсу компанії «Громада своїми руками», – йдеться у повідомленні.

Десять років поспіль Бурштинська громада має можливість залучати кошти компанії у свої ж ініціативи. За ці роки було створено понад 150 соціально значущих об’єктів:  десятки дитячих і спортивних майданчиків, благоустрій парку, скверів та інших зон відпочинку, оновлення шкільних класів, оснащення кабінетів для дітей з інвалідністю.

Inklyuzyvna sportyvno igrova kimnata Mriya kozhnogo v Burshtynskij gimnaz... scaled

В 2021 році місцеві жителі змогли облаштувати інклюзивну спортивно-ігрову кімнату в Бурштинській гімназії №1, кімнату з обладнанням для щоденних оглядів дітей в реабілітаційному центрі «Довір’я», поле для пляжного футболу та відпочинкову зону на березі водосховища, дитячі майданчики у ДНЗ №2 та в Бурштинському ліцеї №3.

Клуб в селі Юнашків отримав студійну техніку, а місцева Дитячо-юнацька школа веслування і каное обзавелася спортивним спорядженням. Ще низка проєктів знаходяться в стадії реалізації.

ДТЕК Бурштинська ТЕС спільно з місцевою владою напрацьовує  можливості подальшого розвитку громади у 2022 році.

Читайте також: 

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено