Івано-Франківськ

Стало відомо, чому у комунальному транспорті Франківська час на пересадку – 30 хвилин

Функція пересадка працює тільки для користувачів картки «Галка».

257636532 4580420202026154 5241551524271732522 n scaled

Режим «пересадки» у Івано-Франківську реалізували через те, що КП «Електроавтотранс» наразі не обслуговує певну частину міста прямими маршрутами.

В «Електроавтотрансі» пояснюють, що пересадка слугує для недовгих стикувань в межах 3-4 зупинок, а не для проїзду 2 рази за однією ціною, пише ПІК.

“Наприклад, тролейбусний маршрут №3, це єдиний комунальний транспорт, який їде від зупинки «Обласна лікарня». Але вже біля зупинки «ресторан Овен» є багато комунальних маршрутів, які забезпечують сполучення з іншими великими мікрорайонами. Тобто, якщо пасажир хоче з обласної лікарні поїхати, наприклад, на АС№3, то зможе це зробити, пересівши з тролейбусного маршруту №3 на автобусний маршрут №55 на зупинці «ресторан Овен», скориставшись пересадкою та не платити двічі за проїзд”, – йдеться на Фейсбук-сторінці підприємства.

Працівники КП «Електроавтотранс» наголошують, що режим «пересадки» зовсім не означає дві повноцінні поїздки за одним тарифом. А також нагадують, що валідувати транспортну картку «Галка» необхідно кожного разу під час посадки в транспортний засіб.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено