Івано-Франківськ

Львівські перевізники через транспортні обмеження скасували рейси на Івано-Франківщину

Після вимоги показувати ковідні сертифікати на міжобласні автобуси стрімко зменшився попит.

Львівські перевізники через транспортні обмеження скасували рейси на Івано-Франківщину

Львівські перевізники після посилення карантинних обмежень на міжобласних транспортних сполученнях у Львові скасували маршрути в Івано-Франківську та Закарпатську області. Пасажири відмовляються купувати квитки на рейси, де вимагають сертифікат про вакцинацію. Про це ZAXID.NET повідомив голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка.

«Ми не зупиняли перевезення з 21 жовтня і продовжували виїжджати на лінії з АТП. Однак були такі випадки, що не було продано на рейси жодного квитка. І враховуючи протяжність рейсів – а це близько 300 км – не було змісту автобусу їхати. Тому ми приймали рішення про повернення автобуса у парк», – пояснює заступниця директора ТзОВ «Львівське АТП 14631», яке обслуговує міжобласні маршрути Оксана Осєчко.

Вона також додала, наразі підприємство виконує лише два міжобласні рейси: Львів–Луцьк і Львів–Кам’янець-Подільський. А сім маршрутів в Івано-Франківську область та на Закарпаття скасували.

До слова, натомість рейси зі Львова не скасували перевізники з Івано-Франківщини. Принаймні на сайті BlaBlaCar існує можливість забронювати місце у автобусах Рогатинського, Коломийського та інших АТП.

Нагадаємо, що з 21 жовтня в Україні втупили в дію нові правила перевезення пасажирів. У міжобласних автобусах і поїздах тепер вимагають Covid-сертифікати або негативні ПЛР-тести. Крім того, з 30 жовтня Львівщина й Івано-Франківщина у “червоній” зоні карантину.

Читайте також у ПІК:

Нові правила перевезень в Україні: за півдоби на потяги не пустили 18 пасажирів

В Україні з першого листопада змінять правила дорожнього руху

В Україні розповіли, як перевірятимуть ковід-сертифікати в пасажирів на міжобласних рейсах з 21 жовтня

На приватизацію виставили Калуську ТЕЦ: назвали стартову ціну

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено