Івано-Франківськ

Вирішальний матч відбору на ЧС-2022: які варіанти у збірної України

Сьогодні збірна України зіграє чи не найголовніший матч сезону в гостях проти збірної Боснії й Герцеговини.

208679 GettyImages 1235845059 960x380 0 scaled

Україну влаштовує лише перемога, щоби мати шанс поїхати на Мундіаль, але не все залежить від нас, пише ПІК із посиланням на Gazeta.ua.

Є три варіанти:

1. Фінляндія перемагає Францію. У такому разі Україну ніщо не рятує, фіни посядуть друге місце та вийдуть у плейоф кваліфікації Кубка світу.

2. Фінляндія грає внічию з Францією. У такому разі у фінів буде 12 очок, тож за нашої перемоги все вирішуватиметься за додатковими показниками. Нагадаємо, що у кваліфікації Кубка світу при рівності очок перевага у турнірній таблиці визначається за такими критеріями: різниця м’ячів, забиті, особисті зустрічі (очки, різниця м’ячів, забиті), рейтинг фейр-плей, жереб.

У фінів буде +2 та певна кількість забитих, залежно від результату матчу з Францією. Україні достатньо мати найкращу різницю завдяки перемозі над Боснією в 2 м’ячі або більше, при перемозі в 1 м’яч потрібно мати не меншу кількість забитих, ніж Суомі, тоді ми обійдемо фінів за особистими зустрічами.

3. Найнадійніший варіант – поразка Фінляндії та перемога України, тоді ми обійдемо Суомі за очками і не доведеться рахувати додаткові показники.

Словом, нас усіх чекає сьогодні пекельний вечір.

Тренери оголосили стартові склади команд. Ми маємо одну несподіванку — місце у воротах займе Георгій Бущан, хоча всі чекали Андрія П’ятова. У боснійців — цілком експериментальний склад на чолі з екс-голкіпером “Зорі” Ніколою Василем.

Україна: Бущан, Соболь, Матвієнко, Забарний, Тимчик, Степаненко, Зінченко, Малиновський, Циганков, Яремчук, Ярмоленко.
Запасні: П’ятов, Різник, Сидорчук, Качараба, Кривцов, Шапаренко, Зубков, Буяльський, Довбик, Гармаш, Коваленко, Караваєв.

213020 photo 2021 11 16 20 30 02 1080x1080 0 scaled

Боснія й Герцеговина: Василь, Хаджикадунич, Ахмедходжич, Ковачевич, Сушич, Прцич, Гояк, Хаджіахметович, Стеванович, Демирович, Менало.
Запасні: Шехич, Чивич, Пірич, Йовічич, Санічанин, Крунич, Превляк, Кодро, Цимирот, Зількич, Ципетич, Налич.

Читайте також: 

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено