Івано-Франківськ

Покинуті автомобілі: у Тернополі вирішували, що з ними робити (ФОТО)

Тернополяни неодноразово зверталися до муніципальної інспекції щодо покинутих на вулицях міста автомобілів.

Стали непотрібні: у Тернополі вирішували, що робити з покинутими автомобілями (ФОТО)

Стали непотрібні: у Тернополі 17 листопада на засіданні виконавчого комітету міської ради прийняли рішення про примусове переміщення трьох покинутих автомобілів на арештмайданчик, пише  ПІК.

“Ці автомобілі мають ознаки втрати експлуатаційних можливостей, вони захаращують міський простір, порушуючи цим самим Правила благоустрою Тернопільської громади. Працівники муніципальної інспекції попередньо виїжджали на місця, оглядали авто і після цього винесли припис про їхній добровільний демонтаж”, – зазначив начальник управління муніципальної інспекції Ігор Максимів.

Він також додав, що власників цих покинутих автомобілів так і не вдалося встановити. У зв’язку з цим виконавчим комітетом прийнято рішення про їхнє примусове переміщення на штрафмайданчик в 10-денний термін з дня прийняття рішення.

Якщо власники демонтованих транспортних засобів не вилучать їх з арештмайданчика самостійно, буде вжито заходів щодо подальшої утилізації цих автомобілів.

1 22021

2 22021

Два покинутих автомобілі знаходяться в безпосередній близькості до електричної підстанції, ще один – на прилеглій території за адресами: вул. Довженка, 11-А, вул. Героїв Крут, 13 та вул. Клима Савури, 8.

Читайте також у ПІК:

В Тернопільській області вилучили 900 ящиків фальсифікованої горілки вартістю півтора мільйона гривень

Прем’єр-міністр у Тернополі: де був та що інспектував

У Зарваниці відкрили тимчасовий пункт вакцинації проти Covid-19

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено