Івано-Франківськ

Прем’єр-міністр у Тернополі: де був та що інспектував

16 листопада у Тернопіль з робочим візитом приїхав Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

DSC00752 scaled

Глава Уряду побував на кількох об’єктах Тернополя. Прем’єр поцікавився станом вакцинації місцевого населення проти коронавірусу, навідався до модернізованої котельні та до нової школи.

Денис Шмигаль відмітив, що Тернопільщина надзвичайно інтенсивно розвивається. Як в частині програми “Великого будівництва”, так і в частині нових технологій: опалювання та енергозбереження, пише ПІК.

Інспектуючи модернізовану котельню КП «Тернопільміськтеплокомуненерго», що на вулиці Лесі Українки, Прем’єр-міністр зазначив:

“Котельня виробляє та постачає теплову енергію понад сотні багатоквартирним житловим будинкам, а також школам, садочкам і лікарням. Виконання реконструкції дозволило при виробництві одиниці теплової енергії знизити, порівняно з минулим роком, споживання природного газу на 6%, електричної енергії на 34% щомісячно та зменшити вплив вартості вказаних енергоносіїв на величину тарифу на виробництво теплової енергії.”

257662355 3884614724975417 6830095389234241592 n scaled

Як наголосив міський голова Тернополя Сергій Надал, метою такого масштабного проєкту є, насамперед, забезпечення цілодобової подачі гарячої води на всій території Тернополя, покращення якості теплопостачання та зниження вартості витрат як для мешканців, так і для місцевого бюджету.

Денис Шмигаль також оглянув новозбудовану загальноосвітню школу І ступеня з дошкільним закладом у селі Підгороднє.

“Цікавий об’єкт, повністю сучасний зі всіма заходами безбар’єрності – усе дотримано, і це теж важливо. По-перше, що важливо – абсолютно ринкова адекватна ціна такого об’єкту, півтора роки максимальний термін будівництва, коли з нуля від фундамента збудований об’єкт, діти вже вчаться і в дошкільних групах, і перший клас ми сьогодні подивилися як проходять уроки. Що теж важливо, уроки проходять, школа працює, тому що 100 відсотків персоналу вакциновані”,– наголосив Шмигаль.

Прем’єр-міністр України проінспектував й хід виконання робіт на автошляху М-30 “Стрий – Ізварине”. Ця дорога є головним об’єктом «Великого будівництва» 2021 року у Тернопільській області. Зокрема, частиною М-30 – нового найдовшого автомобільного маршруту України є сучасна дворівнева дорожня розв’язка на Гаївському шляхопроводі.

До слова, 275 км доріг цього року збудовано на Тернопільщині в рамках проєкту «Велике будівництво».

На завершення Денис Шмигаль наголосив, що Тернопільщина входить в ТОП-10  успішних областей України та має великі перспективи подальшого розвитку.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено