Івано-Франківськ

Сесія Галицької міськради: голова прокоментував ситуацію, що склалася із депутатом «ЄС» (ФОТО)

Сьогодні, 24 листопада, в Галичі відбувається сесія міської ради.

IMG 20211124 091939 839 scaled

На початку сесії голова Олег Кантор звернувся до депутатів щодо ситуації, яка відбулася напередодні –  у міській раді між мером міста Олегом Кантором та депутатом Миколою Вовком розгорівся конфлікт. Останній звинуватив Олега Кантора у побитті просто в стінах ради. Микола Вовк, який є депутатом від фракції “Європейська Солідарність” навіть написав заяву в поліцію через нібито “побиття” та погрози з боку очільника Галицької громади, повідомляє ПІК.

«Ми знаємо хто такий Микола Вовк. Знаємо його багато років, знаємо, що бувають в житті кожної людини якісь слабинки. Багато разів закривалися очі на це. Але те що вчора сталося – це неприпустимо. Ми в яму скотимося, якщо в нас такі відбуватимуться речі. В кожного є своя правда. Але Микола Вовк має належним чином виконувати свої обов’язки. Хто б що не говорив, він був у стані алкогольного сп’яніння. Бог йому суддя. Ми розберемося», – додав на початку Кантор.

IMG 20211124 091757 400 scaled

Фракція ЄС в Галицькій міській раді на початку засідання виступила зі зверненням, в якому наполягає на створенні тимчасової депутатської комісії із розслідування даної ситуації. Підсумки її роботи заслухають на сесії міської ради.

IMG 20211124 092100 025 scaled

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено