Івано-Франківськ

Стало відомо, хто фінансує лікування потерпілих на Бурштинській ТЕС

В опіковому центрі разом з рідними хлопців постійно перебувають представники адміністрації станції.

ZENN0407

Наскільки ДТЕК Бурштинська ТЕС забезпечує лікування чотирьох працівників, які 28 листопада отримали термічні опіки під час аварії на станції? З таким запитом Прикарпатська інформаційна корпорація звернулася у компанію вчора. Що відповіли?

“Адміністрація Бурштинської ТЕС повністю взяла на себе лікування працівників, які отримали опіки в результаті викиду пароводяної суміші і газів. Представники станції цілодобово знаходяться на постійному зв’язку з лікарями та родичами потерпілих”, – повідомила прес-служба.

При цьому зазначила, що серед потерпілих – двоє працівників Бурштинської ТЕС машиністи-обхідники з котельного устаткування, які отримали по 30% та 60% опіків та двоє слюсарів з ремонту підрядної організації Галременерго. Вони – з незначними опіками.

“Станом на сьогодні потерпілим, які отримали суттєвіші опіки, провели операцію з очищення шкіри та перев’язки. Одному із них, в якого 60% опіків, 2 грудня було проведено гемодіаліз. Інший, який отримав 30% опіків шкіри, уже переведений з реанімації до палати інтенсивної терапії опікового відділення. Його стан стабільний, лікарі фіксують покращення стану. Двоє працівників Галременерго почуваються добре”, – зазначає пресслужба.

На Бурштинській ТЕС також прокоментували, що адміністрація станції забезпечує потерпілих всією необхідною допомогою:

«Підприємство повністю взяло на себе витрати на лікування хлопців. Страхова компанія повністю та цілодобово супроводжує курс лікування наших хлопців та надання необхідної медичної допомоги. Хоч медична страховка і покриває тільки 60 тисяч грн на лікування кожного працівника, витрати, які перевищили цю суму, продовжують компенсуватися за рахунок підприємства”.

“Також ми організували роботу по здачі крові та автобуси, які везуть колег-донорів крові від підприємства до Прикарпатського обласного центру служби крові. І ми вдячні кожному, хто відгукнувся й мав змогу здати кров. Представники адміністрації щодня знаходяться в опіковому центрі та 24/7 здійснюють підтримку потерпілих. З ними також перебувають рідні хлопців», – коментують в компанії.

  • Фото ілюстративне.

Читайте також: 

Бурштинську ТЕС покинув директор Хом’яков: вже є виконувач обов’язків керівника станції

На Бурштинській ТЕС відключили блок: чи зможе станція давати місту тепло

Стало відомо, скільки мільйонів отримали медики Прикарпаття за лікування хворих на ковід

На Прикарпатті попередили про сильний сніг та хуртовини

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

Залишити відповідь

Ваш email не буде опублікований. Обов’язкові поля позначені зірочкою (*)

Поле має бути заповнене
Поле має бути заповнене
© 2020 Всі права захищено