Івано-Франківськ

В реанімації Верховинської лікарні перебувають п’ятеро хворих на ковід

З коронавірусною інфекцією потрапила на стаціонарне лікування одна дитина.

thumbs b c 198a4029bcbea47b14125804355f971a scaled

Верховинський район у порівнянні з іншими районами Прикарпаття зберігає певне благополуччя щодо поширення коронавірусу. Проте немає причин для самозаспокоєння, повідомляє ПІК з посиланням на інформацію РДА.

“За інформацією КНП «Верховинська багатопрофільна лікарня» станом на 3 грудня в ковідному відділенні на лікуванні перебувають 32 стаціонарних хворих, з них 1 дитина. Зокрема 5 важкохворих перебувають в відділі анестезіології та інтенсивної терапії”, – йдеться у повідомленні.

Цю статистику оприлюдини сьогодні, 3 грудня, на під час засідання районної комісії ТЕБ і НС під головуванням керівника райдержадміністрації, голови районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Василя Бровчука.

Першочергово заслухали на комісії питання про епідемічну ситуацію на території Верховинського району та забезпечення карантинних заходів відповідно до рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Нагадаємо, що за повідомленням Івано-Франківського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ   у Верховинському районі за останню добу на коронавірус захворіло  6 людей, одужало – 8, летальних випадків -1.

Читайте також:

Наступного тижня дев’ять областей України можуть вийти з червоної зони карантину

Стало відомо, скільки мільйонів отримали медики Прикарпаття за лікування хворих на ковід

На Прикарпатті попередили про сильний сніг та хуртовини

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено