Івано-Франківськ

В Росії виявили штам Омікрон: що робити українцям, які повертаються додому з РФ

Прем'єр Денис Шмигаль доручив міністру охорони здоров'я Віктору Ляшку щодня оновлювати інформацію про новий штам коронавірусу "Омікрон" в Україні.

a60d01a shmygal

В Росії виявили перші випадки зараження новим штамом коронавірусу “Омікрон”. Прем’єр Денис Шмигаль доручив міністру охорони здоров’я Віктору Ляшку щодня оновлювати інформацію про новий штам коронавірусу “Омікрон” в Україні.

Це стало відомо за результати селекторної наради під оголовуванням Шмигаля, які наводить “Урядовий портал”, пише ПІК з посиланням на Українську правду.

 “Як зазначили в МОЗ, на сьогодні штаму “Омікрон” в Україні не виявлено. Зі свого боку прем’єр-міністр дав завдання міністру охорони здоров’я щоденно оновлювати інформацію щодо нового штаму”, – йдеться у повідомленні.

Як бути українцям, що повертаються додому з Росії:

“Наразі щодо українців, які повертаються з території РФ, і пробули там не менше семи днів протягом останніх 14 днів, діє норма обов’язкової самоізоляції протягом 14 днів. Строк самоізоляції починається з моменту перетину кордону та не може бути припинений достроково”, – повідомляє УП.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено