Івано-Франківськ

Рубка до крові: Берінчик переміг росіянина та захистив пояс WBO (ВІДЕО)

Ввечері 18 грудня у Броварах відбувся вечір боксу за участю топових українських боксерів під егідою "K2 Promotions".

9d154f1 001 scaled

У головному бою на ринг вийшов українець Денис Берінчик (новий рекорд: 16–0, 9 KO), його суперником був росіянин Іса Чанієв (15–3, 7 KO). На кону стояв пояс WBO International у легкій вазі, пише ПІК із посиланням на Sport.ua.

Денис, який попередній бій провів на голих кулаках, весь час діяв першим номером та тримав поєдинок під контролем. Українець вів розумний бокс, намагаючись відходити від бічних суперника та відповідати своїми точними ударами.

Було багато обмінів ударами. Коли почалася серйозна рубка на високих швидкостях, Денис вирішив підтримати бійку. У кутку йому порадили цього не робити та бути уважним.

orig 567063

На екваторі бою у Берінчика виникли проблеми з носом, який кровоточив. Дуже ймовірно, що нос було зламано. Багато крові спостерігалося на обличчі Дениса. Іса іноді навіть опускав руки, провокуючи суперника на себе.

Проте Берінчик продемонстрував витривалість та був дуже активним у другій половині бою, завдаючи величезної кількості ударів. Українець пробивав то через руку, то аперкотом, і часто Чанієв опинявся затиснутим біля канатів. Іса нахапався ударів в останніх раундах, і його обличчя було розбите у кров.

Це був дуже серйозний іспит для Дениса, і він його склав на відмінно. 

Дякую генеральному директору Олександру Красюку, компанії K2 Promotions братів Кличків. Дякую, що ходите на бокс. Я вам усім дякую. Я думаю, що порадував вас своїм видовищним боксом. Суперник дуже гідний. Мені було нелегко. Пройшов дуже серйозну підготовку. Краще за бокс тільки бокс!“, – зазначив після перемоги український боксер. 

3b04c621a120f772dd48a5985f1f2715 scaled

Нагадаємо, Усик піднявся на друге місце у рейтингу найкращих боксерів світу.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено