Івано-Франківськ

На Косівщині створять шість підрозділів місцевої пожежної охорони

Наразі на Косівщині уже функціонують шість таких підрозділів: у селах Пістинь, Яворів, Кобаки, Рожнів, Космач та селищі Кути.

21122021011 scaled

20 грудня 2021 року у Косівській райдержадміністрації відбулася нарада, на якій розглянули ряд важливих питань життєдіяльності району, пише ПІК з посиланням на Косівську РДА.

Про роботу у напрямку створення упродовж 2022-2023 років підрозділів місцевої (добровільної) пожежної охорони розповів начальник Косівського районного відділу Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області Василь Ковалюк.

«Упродовж 2022-2023 років планується створення ще шести підрозділів місцевої (добровільної) пожежної охорони. Взаємодія професійних вогнеборців із добровольцями гарантуватиме пожежну безпеку на місцях», – підкреслив у ході виступу Василь Ковалюк.

Такі підрозділи місцевої (добровільної) пожежної охорони створять у с. Брустури Космацької сільської ради, с. Рибне Рожнівської сільської ради, с. Шепіт та с. Річка Косівської міської ради, с. Великий Рожин Кутської селищної ради та с. Середній Березів Яблунівської селищної ради.

На даний час кожний в майбутньому створений підрозділ забезпечили пожежним автомобілем підвищеної прохідності на шасі ЗІЛ (131) та ГАЗ-66.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено