Івано-Франківськ

У США вчителька заставляла третьокласників грати Гітлера та імітувати самогубство

Школярі мали працювати у бібліотеці, щоб підготувати проєкт, який потрібно було презентувати однокласникам перед канікулами. 

1550656120 stressed school child 805x503 678x381 1

У столиці Америки Вашингтоні в одній із початкових шкіл вчителька заставляла дітей відтворювати події Голокосту та роздала учням “ролі”.

Про це директор школи розповів у листі батькам, повідомляє The Washington Post, пише ПІК з посиланням на Українську правду.

За вказівками вчительки діти мали вдавати Адольфа Гітлера, копати братські могили, імітувати стрілянину та смерть у газовій камері.

Гітлера мав зіграти хлопчик, який є євреєм, а наприкінці заняття він мав вдати, що вчиняє самогубство, як це зробив Гітлер.

Батько іншого школяра розповів, що його син мав вдавати, ніби їде у потязі до концтабору, а потім “відігравати” свою смерть у газовій камері. За словами батька, дитина також мала імітувати стрілянину у своїх однокласників. Крім цього вчителька говорила антисемітські твердження під час “вправи”.

За словами батьків, коли діти питали, чому німці вчинили Голокост, вона казала: “Бо євреї зіпсували Різдво”.

Вчителька просила дітей нікому не казати про таку гру, але вони розповіли про це класному керівнику. Директор школи Скотт Берковіц відреагував на ситуацію:

“Я хочу визнати серйозність цього поганого навчального рішення, оскільки від учнів ніколи не можна вимагати відтворювати чи зображати будь-які звірства, особливо геноцид, війну чи вбивство”.

За його словами, з усіма дітьми, які брали участь у “вправі”, поспілкувалися шкільні психологи.

Також про інцидент повідомили Команду з альтернативних рішень та справедливості (CARE) громадських шкіл округу Колумбія.

Наразі працівницю школи відсторонили від роботи. Найближчим часом має відбутися розслідування.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено