Івано-Франківськ

“Останній герой”: творці шоу оголосили про старт всенародного кастингу

Сьогодні телеканал 1+1 оголосив про старт всенародного кастингу, у якому можуть взяти участь всі охочі.

Ostannij geroj 2

Нещодавно телеканал 1+1 заявив про придбання прав на адаптацію одного з найрейтинговіших екстремальних шоу світу про виживання під назвою «Survivor» компанії «Баніджей» (Banijay). Українська адаптація шоу матиме назву “Останній герой”, про це ПІК інформує пресслужба 1+1.

“За правилами шоу, протягом 39 днів 18 незнайомців житимуть на безлюдному тропічному острові, змагаючись за перемогу та кожного дня випробовуючи власну силу духу. Розділені на 2 племені, герої будуть проходити випробування, щоб здобути винагороду (вогонь, їжу, зв’язок з домом) чи імунітет, завдяки якому команда-переможець зможе зберегти всіх учасників, а команда, яка програла у випробуванні, шляхом голосування відправить додому одного з учасників племені”, – йдеться у повідомленні.

Для того, щоб взяти участь у кастингу, потрібно заповнити анкету на сайті телеканалу 1+1, записати відеовізитку, розповісти про себе та завантажити фото. До розгляду беруться анкети, заповнені громадянами або резидентами України, які досягли повноліття.

Детальні умови кастингу за посиланням: http://1plus1.ua/special/ostanniygeroy/

Нагадаємо, «Survivor» в перекладі означає «Той, що вижив» або «Останній герой». З моменту запуску у 1997 році легендарний формат про виживання на острові, в якому зірки та звичайні люди випробовують силу духу та розкривають свої справжні риси характеру, було реалізовано у 50 країнах за офіційною франшизою. Цей рік став найуспішнішим для формату за весь час його існування – наразі вже підтверджено виробництво 22 адаптацій. Шоу «Останній герой» було відзначено найпрестижнішими нагородами у світі, серед яких премія «Еммі» в номінації «Видатний документальний фільм», нагорода «Вибір народу» в номінації «Улюблене реаліті-шоу» та інші.

 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено