Івано-Франківськ

Дива не сталося: стала відома доля корови, над якою знущалися господарі у селі на Калущині

Як писала ПІК, у селі Негівці Калуського району корову тримали в умовах непридатних для її життя, особливо у зимову пору.

271219477 2046687865487826 4480515779588378991 n scaled

Тварину, над якою знущалися господарі Віктор та Галина Синдей, на жаль, врятувати не вдалося. Про це повідомили на Фейсбук-сторінці Калуського міського телебачення, пише ПІК.

“Після розголосу у ЗМІ у вихідні телефонували мешканці села, яких цікавила подальша доля корови, та розповідали, що в цьому господарстві знущання над тваринами тривають роками: попередня корова здохла з голоду і теля теперішньої корови теж, а ще там роками голодували свині. Що ж до цієї корови, кажуть, її влітку на цілі тижні припинали на пасовиську і вона там і ночувала просто неба, часто під зливами. Сусіди казали, що корова далі стоїть в тій дровітні, де ми її знайшли і ніхто її не годує”, – йдеться у дописі.

Але з’явилися небайдужі, які готові були врятувати корову від жахливих умов. Ще третього січня вранці до власниці телефонували люди, які хотіли купити корову. Але вона казала, що корову не продає та кидала слухавку. І ввечері староста села повідомив, що корову продали, ймовірно, на м’ясо. Пан Ігор з Копанок, який, побачивши в інтернеті історію про корову, перейнявся та хотів купити її собі на утримання. Чоловік зателефонував до заготівельників м’яса і був готовий викупити її в останню мить, та було вже пізно…

Склалося враження, що озлоблені господарі після розголосу, вирішили здати корову на м’ясо зумисне, щоб просто “відігратись” за те, що їх безчинства викрили. І після стількох років знущань вони не дали бідолашній тварині останнього шансу на життя в нормальних господарів. Бо корова була невеличка, схожа на теля, і м’яса з неї багато не було б. Тож, ймовірно, продати на утримання її було б вигідніше.

А сьогодні вранці журналістам зателефонувала донька Синдеїв Христина з обуреннями, чому когось має цікавити, кому вони продали корову. На запитання, чому корову продали на м’ясо, коли телефонували люди, готові купити корову на утримання, (сусіди казали, що корова була молода і молочна), заявила, що корова – їхня приватна власність і вони можуть робити з нею, що захочуть.

Ось так трагічно завершилася історія нещасної тварини.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено