Івано-Франківськ

“Тисяча від Зеленського”: які банки почали видавати пластикові картки

Картки не персоніфіковані, тому видаються одразу ж у банківських відділеннях.

630 360 1641823472 469

З 10 січня у відділеннях “Альфа-Банку” можна отримати пластикові банківські картки для виплат 1 000 гривень за програмою “єПідтримка”, у Monobank замовити карту з доставкою на відділення “Нової пошти” це можна буде зробити з 11 січня.

З 10 січня у відділеннях “Альфа-Банку” можна отримати пластикові банківські картки для виплат 1 000 гривень за програмою “єПідтримка”. Для цього клієнтам  необхідно з паспортом та ІПН звернутися до будь-якого відділення “Альфа-Банку”. Картка не персоніфікована, тому видається одразу ж у відділенні“, – йдеться в повідомленні.

Існуючі клієнти банку, які вже мають цифрову картку для виплат, можуть отримати пластикову картку на початку лютого, дистанційно замовивши доставку “Новою поштою”, або звернувшись безпосередньо до відділення.

Окрім цього, у своєму Telegram-каналі співзасновник Monobank Олег Гороховський повідомив, що з 11 січня клієнти Monobank, які оформили картку “єПідтримка”, можуть замовити пластик до неї з доставкою на обране відділення “Нової пошти”.

Випуск картки безкоштовний, однак необхідно сплатити тариф за доставку – 50 грн.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено