Івано-Франківськ

На Донбасі загинули українські воїни: слідчі з’ясовують обставини вибуху (ФОТО)

На місці трагедії працюють прокурори, слідчо-оперативна група, експерти та спеціалісти вибухо-технічної служби.

1 scaled

На Донбасі трагічно загинули двоє українських захисників. 10 січня вони підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, повідомляє Генеральна прокуратура України, пише ПІК.

Наразі тривають першочергові слідчі дії. На місці події працюють прокурори, слідчо-оперативна група, експерти та спеціалісти вибухо-технічної служби.

“За попередньою інформацією, 10 січня 2021 року під час робіт по відновленню мінно-вибухових загороджень на підконтрольній Україні території поблизу населеного пункту Крута Балка у Донецькій області внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої загинуло двоє військовослужбовців”, – повідомляє Генпрокуратура.

Правоохоронці вже розпочали кримінальне провадження за фактом недбалого ставлення до служби, яке спричинило тяжкі наслідки, вчиненого в умовах особливого періоду. Стаття кримінального кодексу передбачає від 5 до 7 років у в’язниці.

Нагадаємо, що  на Донеччині також розслідують можливе самогубство 18-річного військового-контрактника. Хлопця, уродженця Кривого Рогу, знайшли мертвим 9 січня. За попередньою інформацією, він вистрелив собі у скроню.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено