Івано-Франківськ

У Львівській області пораненого чоловіка проганяли з трьох лікарень (ФОТО)

28 січня зловмисники напали на жителя Сокаля та завдали йому 4 удари ножем. 

У Львівській області пораненого чоловіка проганяли з трьох лікарень (ФОТО)

У Львівській області чоловіка проганяли з трьох лікарень і казали телефонувати в поліцію. Поранений чоловік, стікаючи кров’ю, забіг до дверей швидкої медичної допомоги і попросив допомоги. Там дверей йому не відкрили. Сказали, щоб ішов геть, дзвонив в поліцію. Про це пише ПІК з посиланням на 24 канал.

Після цього постраждалий підійшов до дверей дитячої лікарні. Медики також не пустили його всередину. 

“Подзвонив до мене, за кілька хвилин приїхав я та побачив там поліцію і поранену напівпритомну людину. Поліцейський підійшов до дверей ПМД, говорив, щоб помогли. Натомість якась жіночка тільки голосно верещала, що вона також боїться”, – розповів очевидець Євген Бандера.

У Львівській області пораненого чоловіка проганяли з трьох лікарень (ФОТО)

Тоді пан Тарас посадив постраждалого в машину та повіз його в супроводі поліції у приймальний покій Сокальської центральної районної лікарні.

“Коли заходимо всередину, а медики на нас дивляться, як барани на нову браму. Кажуть, що нам не сюди, в них тут нічого немає, реанімації немає (точно знаю брехня). Потерпілого вивели в коридор, посадили на лавку, бо з нього сильно текла кров і він бруднив підлогу”, – додав Бандера.

Врятували пораненого чоловіка медики з Червонограда, які приїхали на “швидкій”. Вона й забрала постраждалого в лікарню. Дорогою лікарі надали чоловікові якісну меддопомогу. На щастя, він вижив.

Чоловік щиро подякував червоноградським медикам за порятунок товариша.

У Сокальській лікарні ж мають провести службове розслідування, щоб зрозуміти всі обставини інциденту. Також цією справою займатиметься поліція.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено