Івано-Франківськ

Стало відомо, звідки у Коломиї кошти на ремонт доріг і кому за них дякують

В області розгортається владна суперечка щодо спрямування коштів на дорожні ремонти.

dovb2 scaled

У Коломиї цьогоріч капітально ремонтуватимуть  вулиці Довбуша та Гетьманську, що є продовженням  системного покращення інфраструктури міста, пише ПІК з посиланням на інформацію міської ради.

“Коломийська громада оплачує проведення комунікацій та 30% вартості ремонту вулиць, а 70% коштів на ці роботи виділяє область. Безпосередньо на вулицю Довбуша з бюджету області планують виділити 20 млн, а на вулицю Гетьманську – 4 млн. Таке рішення затвердила голова ОДА Світлана Онищук. Також за кошти громади перед початком ремонту вулиці Гетьманської тут проведуть мережі водовідведення”, – йдеться у повідомленні міськради.

Свою думку щодо ремонту ще двох доріг висловив міський голова Богдан Станіславський:

“Вкотре наголошувати про стан цих вулиць я не буду – ми всі знаємо, де і які ями є. І цьогоріч, якщо все вдасться, то ми про них забудемо. Дякую обласній державній адміністрації та Світлані Онищук за розуміння проблем нашої громади та за добру співпрацю”.

Тим часом, як повідомляла ПІК, в області розгортається  чиновницька суперечка щодо розподілу коштів на ремонти доріг. Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття ініціює зустріч з керівництвом облдержадміністрації для обговорення цього питання. І вважає, що голова ОДА поступила неправильно, одноосібно розподіливши більше 400 мільйонів гривень передбачених  державним бюджетом на ремонт місцевих доріг в області.

Звернув увагу на такий розподіл і голова комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів і податків Назарій Іванів поширив допис про те, що він отримав десятки дзвінків від незадоволених голів територіальних громад і депутатів.

Передбачити атмосферу обговорення цього фінансового питання не важко. Кому передбачені гроші, підтримає Онищук. І – навпаки.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено