Івано-Франківськ

На Бурштинській ТЕС представили нового керівника (ФОТО)

Очолив станцію енергетик зі стажем роботи в галузі понад 25 років.

Simakov Vadym YUrijovych scaled

9 лютого на Бурштинській ТЕС представили нового керівника. Ним став Вадим Сімаков – досвідчений енергетик зі стажем роботи в галузі понад 25 років.

Про це повідомляє пресслужба ДТЕК “Бурштинська ТЕС”, пише ПІК.

Вадим Сімаков пройшов шлях від машиніста-обхідника по котельному та турбінному обладнанню до керівника департаменту з операційних покращень Луганської ТЕС. Пізніше він керував департаментом з операційних покращень ДТЕК Енерго, працював головним інженером на Ладижинській ТЕС.

За час його роботи на Ладижинській ТЕС було збільшено потужність енергоблоків на 118 МВт завдяки проведеним капремонтам. До призначення на Бурштинську ТЕС Вадим Сімаков очолював департамент з управління експлуатацією та ремонтом обладнання ДТЕК Енерго.

“Дякую за довіру та представлену можливість працювати тут, на Бурштинській ТЕС. Перш за все хотів би сказати, що для мене в роботі є цінними декілька речей. Це чесність, довіра, небайдужість, бажання розвиватися, працювати та рухатися вперед. Це ключові речі, на яких, базується робота будь-яких підприємств в часи, коли світ стрімко змінюється, розвиваються технології. Я радий, що працюватиму з професіоналами. Наш спільний досвід надасть змогу гідно виконати ті завдання, які перед нами стоять”, – додав Вадим Сімаков, директор ДТЕК Бурштинська ТЕС.

Нагадаємо,  Бурштинську ТЕС після трагедії на виробництві покинув директор Валерій Хом’яков. 

Після нього тимчасово виконував обов’язки директора Бурштинської ТЕС Максим Шумченко. Він і надалі працюватиме на станції на посаді головного інженера.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено