Івано-Франківськ

Як виглядає ув’язнений Михеїл Саакашвілі: сьогодні у грузинському суді заспівав гімн України (ФОТО, ВІДЕО)

Саакашвілі підозрюють у розтраті 9 млн ларі (близько $3 млн).

6f90510 screenshot 127

Третій президент Грузії Михеїл Саакашвілі заспівав на засіданні суду 9 лютого гімн України, повідомляє Українська правда з посиланням на “Грузія Онлайн”, пише ПІК.

Михайло Саакашвілі, який виглядає зле, розгорнув український прапор, який, як він сказав, надіслали українські депутати.

У Тбіліському міському суді відбувається слухання у справі Михеїла Саакашвілі за звинуваченням у розкраданні бюджетних коштів. Саакашвілі підозрюють у розтраті 9 млн ларі (близько $3 млн).

Підсудний політик почав свій виступ із того, що назвав усі висунуті проти нього звинувачення безпідставними, а прокурорів та суд – корупціонерами.

Після цього почалася словесна суперечка. Відтак адвокати передали Саакашвілі український прапор і на телефоні включили гімн України та їхній підзахисний почав співати.

Нагадаємо, що у Грузії проти Саакашвілі відкрили кілька кримінальних проваджень. Прем’єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі прокоментував можливість дострокового звільнення колишнього президента країни Михеїла Саакашвілі. Глава уряду виключив такий поворот подій та передачу ув’язненого Україні найближчими роками.

За його словами, грузинсько-український політик проведе щонайменше шість років ув’язнення, тобто вийде не раніше 2027 року.

Тим часом з боку України не видно активних дій щодо визволення Саакашвілі.

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено