Івано-Франківськ

Запрошував дітей в гості та ґвалтував: на Львівщині засудили злочинця

Батько одного хлопчика звернувся до правоохоронців, які спіймали фігуранта на гарячому.

5engkeprn scaled

На Львівщині засудили до 15 років позбавлення волі чоловіка за зґвалтування та розбещення малолітніх, повідомляє обласна прокуратура, пише ПІК.

“Прокурори довели у суді, що засуджений регулярно запрошував до себе у гості дітей, де з метою задоволення своєї статевої пристрасті, вчиняв стосовно малолітніх дії сексуального характеру. Один із потерпілих розказав татові про вчинення відносного нього протиправних дій. Дізнавшись про це, батько хлопчика звернувся до правоохоронців, які спіймали фігуранта на гарячому”, – йдеться у повідомленні.

За публічного обвинувачення Жовківської окружної прокуратури місцевого мешканця визнано винним у зґвалтуванні, примушуванні до вступу в статевий зв’язок, статевому насильстві та розбещенні малолітніх дітей, а також у зберіганні дитячої порнографії (ч. 6 ст. 152, ч. 6 ст. 153, ч. 1 ст. 154, ч. 2 ст. 156 , ч. 1 ст. 301-1 КК України). Вироком суду його засуджено до 15 років позбавлення волі.

Під час обшуку за місцем проживання чоловіка на його персональному комп’ютері правоохоронці виявили також відеофайли із дитячою порнографією.

Поки вирок набере законної сили, чоловік перебуватиме під вартою.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено