Івано-Франківськ

Рінат Ахметов повернувся в Україну: які плани на вечір

Бізнесмен сказав, що головне те, що він робить, а не скільки перебуває чи не перебуває в Україні.

5c8e4660e683a4db5ebc8950e3185d43 scaled

Бізнесмен Рінат Ахметов 23 лютого повернувся з Женеви до Києва, повідомляє “Українська правда”, пише ПІК.

 “Обов’язково мені сказати, скільки я буду, скільки не буду (в Україні – ред.). Я був тут, буду тут. Мені здається, головне, що я роблю, а не скільки я тут перебуваю чи не перебуваю”, – сказав Ахметов журналісту.

Бізнесмен додав, що Україна наразі в небезпеці, тому він буде “робити все, щоб її захистити: захистити наш суверенітет, нашу цілісність, нашу незалежність, а найголовніше – людей”.

“Тому я не зупиняю інвестиції, а продовжую інвестувати – і це мільярди доларів – в українську економіку, в нові робочі місця. Від цього виграє Україна і кожен українець. Ми готові допомагати. Допомагати уряду, містам, де розташований наш бізнес… Людей у біді ми не залишимо”.

Нагадаємо, що  22 лютого президент Володимир Зеленський заявив, що 23 лютого зустрінеться із топ-50 великого бізнесу. Мабуть, буде серед них і найпотужніший бізнесмен – Ахметов.

“Завтра у мене буде зустріч із топ-50 нашого великого бізнесу. Всі вони мають залишитися в Україні. Їхні підприємства знаходяться на українській землі, яку захищають наші військові. Отже, і бізнес має захищати нашу економіку, фінанси, створювати робочі місця, підіймати й зміцнювати Україну. Разом. Кожен на своєму фронті”.

Сьогодні повідомили, що зустріч глави держави Володимира Зеленського з топовими бізнесменами відбудеться у середу, 23 лютого,  о 18.00 годині в Офісі президента.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено