Івано-Франківськ

Енергетичний фронт: як тримають його українські енергетики ДТЕК в умовах війни

Підприємства компанії працюють стабільно, хоча задля безпеки енергетиків максимальна їх кількість задіяна віддалено.

274289793 1822668431260070 4645505564749549860 n scaled

Вже четвертий день вся Україна протистоїть російській агресії. Свій значний вклад у забезпечення обороноздатності країни робить і Група ДТЕК, тримаючи енергетичний фронт, повідомляє виконавчий директор компанії у Фейсбуці.

Йдеться про те, що 26 лютого генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко та виконавчий директор Дмитро Сахарук більш, ніж 1,5 години відповідали на запитання понад 30-ти міжнародних журналістів (BBC, The Times, Der Spiegel, Politiko, Bloomberg) та міжнародних партнерів про ситуацію в українській енергетиці.

“Ми розповіли про колосальну працю наших співробітників, завдяки яким енергосистема України працює стабільно. Енергетичні об’єкти Групи ДТЕК – ТЕС, розподільчі мережі, зелена генерація, газовидобувні активи, шахти продовжують забезпечувати сталу роботу української енергосистеми. Незважаючи на складність ситуації ми забезпечуємо теплом і світлом міста та села, домівки українців, лікарні та підприємства.“,зазначив виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук.

Він також наголосив, що Оперативний Штаб, який працює 24/7, повністю тримає ситуацію та виробничі процеси на підприємствах Групи ДТЕК під контролем.

Для забезпечення безпеки енергетиків максимальна кількість працівників продовжує працювати віддалено. На підприємствах знаходяться лише критично необхідні для їхнього функціонування співробітники.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено