Івано-Франківськ

Ніяких акцій більше нема: у Коломиї фармацевт не продала ліки пенсіонеру

Попри те, що зараз підприємці підвищують ціни на продукти, аптеки відмовляються продавати ліки за акційними цінами.

1078534 yak povernuti liki do apteki stari chi novi pravila

У Коломиї днями трапився прикрий випадок у мережі аптек “Подорожник”. Про це повідомляє адміністратор однієї з місцевих Фейсбук-спільнот, пише ПІК.

“Сьогодні були свідками ситуації, коли старенький чоловік хотів купити акційні ліки для серця, на що так званий “фармацевт” в грубій формі заявила, що ніяких акцій більше нема, все за цінами вказаними на ліках”, – йдеться у повідомленні.

Тоді старенький знайшов якісь інші ліки для серця, на яких вказано, що на них є знижки, він знову попросив продати ті інші ліки і тремтячими руками протягнув якісь купюри.
“Та ж “фармацевт” по-хамськи, грубо “гаркнула”, :” ви не чуєте, що я сказала, що ніяких акцій і знижок нема і більше не буде, купуйте все по повній ціні!”… Старенький сховав гроші і сумно пішов геть. Не відомо, скільки ще часу те старече серце витримає в цій ситуації…”, – написав чоловік.
На аптеки скаржаться також в Івано-Франківську.
“#РусланМарцинків наголосіть щоб не піднімали ціна,і щоб в аптеках продавали ліки по рецепту (дитина астматик,ліки дорогі,немає можливості придбати)”, – звернулася місцева мешканка до мера міста.
До слова, Міністерство охорони здоров’я закликають аптекарів виходити на роботу, брати приклад з наших медиків, які на передовій під кулями рятують поранених.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено