Івано-Франківськ

Головне за ніч: атака на мирних жителів, військову частину та блокада Маріуполя

Зібрали головні події, що трапилися в ніч проти першого березня.

З початку шостої доби противник проводив перегрупування військ та наносив ракетно-бомбові удари з повітря. Здійснював спроби висадки тактичних десантів. Широко застосовує диверсійно-розвідувальні групи для нападів на об’єкти цивільної та військової інфраструктури.

IMG 20220301 073730 110 scaled

  • Удар по військовій частині

В Охтирці ворожі «гради» вдарили по військовій частині. Загинули 70 військовослужбовців.

“Загиблих багато, але ворог теж отримує по заслузі. Тіла росіян по місту дуже багато збираємо”, – написав голова Сумської ОДА.

 

  • Маріуполь без світла і тепла

Маріуполь практично без електропостачання, але під контролем української армії.

“Росіяни йдуть в Маріуполь у всіх напрямках. Використовують важку техніку в мирних кварталах, вбивають жінок, дітей, пенсіонерів. Ми залишилися без світла та тепла, але знаємо, що робити. Вранці почнемо відновлювати електропостачання, будемо пекти хліб та рятувати ранених”, – сказав мер Маріуполя.

26e45e6 sartana690

  • Снаряд в перинатальному

Неподалік від Києва снаряд влучив у пологовий будинок “Адоніс». Пошкодження великі, але будівля стоїть. Все евакуйовані – всі в надійному місті і в безпеці.

1646108541 274731423 1593360944378108 3657630894557144567 n 3

  • Обстріл в Броварах

Одразу після переговорів на українсько-білоруському кордоні окупанти почали запускати в бік української столиці ракети.

Одна людина загинула, п’ять поранених.

Росіяни ввечері обстріляли Бровари: 6 людей поранено

  • Тварини в приватному зоопарку на Київщині залишилися без їжі.

Через зруйнований Ірпінський міст до звіринцю не може доїхати поставка кормів, запланована на сьогодні. Запасів їжі в зоопарку немає. Там зазвичай закуповували свіжі корми на кілька днів, щоб вони не псувалися. Директор зоопарку просить тих, хто проживає поблизу села Демидів та місцевих фермерів, допомогти будь-якою їжею, а особливо – свіжими овочами та фруктами.

 

  • Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації заявила, що окупанти пішли на штурм Херсона зі сторони аеропорту до Миколаївського шосе та кільця біля холодокомбінату.
  • У Генштабі ЗСУ повідомили, що Росія планує долучити до воєнних дій найбільш підготовлені військові частини Білорусі, що завершують зосередження уздовж державного кордону України.

За добу ЗСУ знищили пять винищувачів, двоє з яких під час нальоту окупантів на Васильків та Бровари.

Додамо, Міноборони РФ виплачуватиме по 11 тис. рублів сім’ям загиблих російських солдатів у війні проти України. Таким чином, за сьогоднішнім курсом Путін оцінив життя свого громадянина в 50$.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено