Івано-Франківськ

Стало відомо, скільки коштує голова Путіна

"Ви відчуваєте? Полювання починаються", - так прокоментували цю заяву у Верховній Раді України.

huilo 3 scaled

Голова Путіна – очільника російської агресії в Україні – коштує мільйон доларів. Таку нагороду для того, хто це зробить, призначив російський бізнесмен Олександр Конанихін, пише ПІК.

“Я обіцяю заплатити 1 000 000 доларів США офіцеру (офіцерам), які, виконуючи свій конституційний обов’язок, заарештують Путіна як військового злочинця за російським та міжнародним законодавством”,написав бізнесмен на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Конанихін також заявив, що не вважає Путіна президентом Росії, оскільки він прийшов до влади в результаті спецоперації з підриву багатоквартирних будинків в Росії, а потім порушив Конституцію, скасувавши вільні вибори і вбив своїх опонентів.

“Як етнічний росіянин і громадянин Росії, я вважаю своїм моральним обов’язком сприяти денацифікації Росії. Я буду продовжувати допомагати Україні в її героїчних зусиллях протистояти наступу Путінської Орди”, – додав бізнесмен.

До слова, російський бізнесмен Олександр Конанихін розпочав свою кар’єру, заснувавши приватний банк у Росії наприкінці комуністичного правління. Зараз він мешкає у США.

Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено