Івано-Франківськ

У Генштабі ЗСУ розповіли про основні напрямки наступу ворога

Триває 14-та доба героїчного протистояння українців від російських загарбників.

275078461 268659138780505 8365508047129864571 n scaled

Угруповання сил оборони продовжує вести оборонну операцію у межах Південної, Східної та Північної операційних зон, повідомляє ПІК із посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ.

  • На Сході захисники України стримують противника одразу у трьох операційних районах – Донецькому, Слобожанському та Таврійському.
  • На Північно-західному напрямку частиною угруповань зі складу сил оборони здійснюється прикриття державного кордону з Республікою Білорусь. Триває ведення оборонної операції у Поліському та Волинському операційних районах.

В районі населених пунктів Бородянка та Макарів під час наступальних дій підрозділів ЗС України противник зазнав значних втрат.

На зображенні може бути: на відкритому повітрі

  • Київ і Чернігів тримають оборону.
  • Російські воєнні злочинці завдали ракетно-бомбові удари по пологовому будинку та дитячій лікарні міста Маріуполя. Ворог завдає численних жертв мирним жителям та руйнує цивільну інфраструктуру.

Російські окупанти деморалізовані, психологічний стан військовослужбовців ЗС РФ стрімко погіршується.

Водночас підрозділи інформаційної боротьби ЗС РФ готують психологічні акції щодо підриву довіри до представників української державної влади на місцях.

“За наявною інформацією, у ЗС Республіки Білорусь 8 березня 2022 року було проведено внутрішнє анонімне опитування щодо їх готовності взяти участь у бойових діях на боці ЗС РФ. Результати демонструють, що переважна більшість особового складу не готова до участі у війні проти України”, – інформують в ЗСУ.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено