Івано-Франківськ

Знищений у Бердянську російський корабель перевозив чимало ворожої техніки

Військовий корабель РФ перевозив 400 піхотинців, 20 танків, 45 БТРів.

MyCollages 2022 03 24T190720.209 scaled

Про це повідомив радник Офісу Президента Олексій Арестович під час брифінгу, повідомляє ПІК із посиланням на 24 канал.

Великий десантний корабель, який орієнтовно перевозив 400 піхотинців, 20 танків, 45 БТРів, раптово вибухнув у порту Бердянськ”, – зазначив Арестович.

До слова, як з’ясувалось, капітани знищених суден ще у 2014 році зрадили Україну й перейшли на бік окупантів. Мова йде про командира ВДК «Саратов», капітана 2-го рангу Володимира Хромченкова, колишній командир СДК «Кіровоград» українських ВМС, який у 2014 році зрадив присязі та перейшов на бік окупантів.

image 4 1 scaled

Його «товариш» капітан 2 рангу Павлов Юрій Вікторович, командир ВДК «Новочеркаськ», на момент зради був старшим помічником командира ВДК «Костянтин Ольшанський».

Сьогодні ж всі ми бачили, як кораблі накивали п’ятами з порту Бердянська. На «Саратові» пожежа, здетонував БК. На «Новочеркаську» 3 загиблих та 3 поранених“, – повідомили у ВМС ЗС України.
Разом із тим, військові звернулися через соцмережі до двох зрадників.
У вас залишився єдиний шанс хоч трохи відбілити свою совість, краще затопіть свої кораблі самі, ми вам за це навіть нагороду якусь дамо. В іншому випадку, наблизитесь до українських берегів ще раз, будете годувати наших азовських бичків разом з екіпажем “Орська”, – додали у ВМС України.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено