Івано-Франківськ

26 березня РФ випустила рекордну кількість ракет по території України

52 ракети ворожі ракети були випущені з кораблів Чорноморського флоту з акваторії Севастополя і не менше 18 - з Білорусії.

0df62028d4a1320f scaled

У суботу, 26 березня, Росія випустила рекордну одномоментну кількість ракет територією України, підрахував The Insider на основі даних своїх джерел, пише ПІК

Загальна вартість цих ракет перевищує $340 млн. прямих виробничих витрат у цінах 2020 року, а з урахуванням логістики — до півмільярда доларів одномоментно лише залпами з кораблів Чорноморського флоту.

При цьому ППО України поставила рекорд з збитих цілей: із щонайменше 70 випущених Росією ракет долетіли лише вісім. Інші були знищені в небі. Росія робила обстріл у тому числі по території, що знаходиться в безпосередній близькості від кордону Польщі. Того ж дня там перебував із візитом президент США Джо Байден.

Раніше джерела The Insider повідомляли, що Росія за 26 березня випустила територією України до 50 ракет. Частина з них припала на Львів: як повідомив міський голова Андрій Садовий, російські окупанти обстріляли склад палива та оборонний об’єкт.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено