Івано-Франківськ

34 день війни: ворог продовжує блокувати Харків та Чернігів – Генштаб ЗСУ

Окупанти відводять окремі підрозділи з Київської та Чернігівської областей.

34 день війни: ворог продовжує блокувати Харків та Чернігів - Генштаб ЗСУ

34 день війни: на Слобожанському та Донецькому напрямках російські загарбники здійснюють перегрупування. Про це повідомляє у вечірньому зведенні, 29 березня Генеральний штаб Збройних Сил України, пише ПІК.

Щодо інших “гарячих” напрямків, то:

На Волинському напрямку суттєвих змін в складі та положенні окупаційних військ не зафіксовано.

На Поліському напрямку ворог активних наступальних дій не проводив. Здійснював спроби вогневого ураження підрозділів Збройних Сил України у районах населених пунктів Романівка, Горенка, Личанка, Петрушки, Шпитьки, Мощун, Нова Буда, Майданівка, Любовичі, Забуяння, Наливайківка. Здійснює перегрупування військ та їх часткове відведення на територію республіки Білорусь.

На Сіверському напрямку обстановка залишається без суттєвих змін. Ворог продовжує блокувати Чернігів, завдавати вогневого ураження по цивільних та військових об’єктах.

На Слобожанському напрямку ворог продовжує блокувати Харків, здійснив відведення окремих підрозділів 1-ї танкової армії з району міста Суми за межі території України, продовжив здійснювати перегрупування військ з метою перекидання на інші напрямки.

“Противник ослаблений, дезорієнтований, значна його частина відрізана від логістичного забезпечення і продовжує зазнавати втрат”, – йдеться у повідомленні Генштабу.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено