Івано-Франківськ

У Старуні на Прикарпатті близько тисячі людей молилися за Україну (ФОТО)

Розпочалися богослужіння з молитви Хресної Дороги. 

У Старуні на Прикарпатті близько тисячі людей молилися за Україну (ФОТО)

У Старуні на Прикарпатті у вівторок, 29 березня, близько тисячі вірних з різних куточків нашої області взяли участь у молитовному вечорі, випрошуючи в Господа перемоги та тривалого миру в Україні. Очолив молитви о. Ярослав Тимішак – довголітній духівник Івано-Франківської Духовної Семінарії. Про це повідомляє Івано-Франківська Архієпархія, пише ПІК.

«Можемо сміливо сьогодні сказати, що наша Батьківщина Україна сьогодні переживає свій хресний шлях. Ми, взявши свого хреста, йдемо за Спасителем на Голгофу. Подібно як тоді, так і зараз, біля нас є люди: одні розділяють наші страждання, підтримують нас; інші засуджують, навіть плюють на нас; а ще інші вдають байдужість чи занепокоєння…”, – сказав отець.

Він також додав, що у будь-якому випадку, історія Спасителя не завершується Голгофою, але після мук та смерті неодмінно прийде воскресіння. Господь воскрес і Україна також воскресне, перемагаючи цю темряву.

Опісля в храмі святих апостолів Петра і Павла всі молилися молебень в час нападу ворогів. Далі священнослужителі читали молитви на оздоровлення та помазували присутніх вірних освяченим єлеєм.

Завершився молитовний вечір молитвою Божественної Літургії, в часі якої всі знову просили в Господа перемоги та тривалого миру для нашої Батьківщини-України.

20220330 19 scaled 20220330 7 20220330 3 scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено