Івано-Франківськ

ФУТБОЛ. “Прикарпаття” зіграло на “Кубку допомоги Україні” (ФОТО)

Минулими вихідними, 2 і 3 квітня, у Винниках відбувся товариський футбольний турнір "Кубок допомоги Україні".

1649070316 1921

Змагання організував Благодійний фонд “Рух у майбутнє”, ціллю якого є допомога військовим та українцям, котрі постраждали від російської агресії. За два дні було зібрано 4 млн. гривень на наркозо-дихальний апарат PRIMA-456 для Львівського військово-медичного клінічного госпіталю.

kubok dopomogy4 scaled

Футбольні баталії за участі 12 команд у форматі 8+1 відбувались на полях клубної Академії ФК “Рух”. На церемонії відкриття гімн України заспівав Melovin, а діти-переселенці у футболках “Ми з України” винесли на поле п’ятиметровий синьо-жовтий стяг. Своїм чарівним голосом та авторською піснею потішила на закритті змагань Христина Соловій.

kubok dopomogy2 scaled

У суботу на груповому етапі “Прикарпаття” здобуло дві перемоги, перегравши футзальну “Енергію” (4:2) і 19-річних дублерів “Львова” (7:0). Наступного дня у півфіналі Золотої ліги івано-франківська команда поступилася представнику УПЛ – рівненському “Вересу” (0:2), а далі у результативному матчі за третє місце програла молодіжній збірній України U-21 з рахунком 3:6.

kubok dopomogy3 scaled

Переможцем турніру став рівненський “Верес”, який у фіналі обіграв “Львів”. Загалом впродовж двох ігрових днів змагань відбулось 24 поєдинки, в яких команди забили 148 голів.

kubok dopomogy5 scaled

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено