Івано-Франківськ

На Прикарпатті судитимуть митника: на 212 тис грн недооформив нафтову насосну

Зловмиснику загрожує від двох до п'яти років позбавленням волі з позбавленням права обіймати певні посади.

58dba5fef1655 74954

На Прикарпатті прокуратура підозрює митника у недбалості зі збитками на понад 200 тис. грн, пише ПІК.

“За даними слідства, він здійснив митне оформлення та випуск у вільний обіг товарів із невірно визначеним кодом класифікації. Йдеться про неправомірне оформлення частин штангової насосної установки для видобутку нафти”, – повідомляє прокуратура.

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури колишньому старшому державному інспектору одного з митних постів Івано-Франківської митниці ДФС повідомлено про підозру у службовій недбалості, яка спричинила державі тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України).

Внаслідок неналежного виконання службових обов’язків держава недоотримала понад 212 тис. грн доходів від митних платежів.

“За вказане правопорушення зловмиснику загрожує від двох до п’яти років позбавленням волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років”, – зазначають прокурори.

Досудове розслідування у кримінальному проваджені здійснюють слідчі Четвертого слідчого відділу (з дислокацією у м. Івано-Франківську) Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові.

  • Фото ілюстративне.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено