Івано-Франківськ

На Львівщині затримали чоловіків, які розповсюджували відео ракетних ударів у соцмережах

Зараз «блогери» знаходяться на фільтраційних пунктах та роздумують над своїми вчинками.

z1647589172a237i scaled

Служба безпеки України у Львівській області затримала кількох чоловіків, які розповсюджували відео та фото ракетних ударів по місту в соцмережах.

Про це повідомляє пресслужба СБУ, пише ПІК.

«Попри постійні повідомлення в медіа, щодо заборони проведення стрімів чи фото та відеознімання в момент авіаобстрілів, знаходяться й ті, хто вперто це ігнорує. Спецслужба оперативно виявила велику кількість таких «відеоспеціалістів», які викладали кадри авіаударів в соціальні мережі. Згодом ми завітали до них в гості. Зараз «блогери» знаходяться на фільтраційних пунктах та роздумують над своїми вчинками»,– йдеться у повідомленні.

В СБУ нагадали, що «операторська» діяльність надає ворогу можливість проаналізувати здійснені обстріли та провести корегування вогню.

«В разі, якщо у вас опинились такі відеоматеріали, не поширюйте їх в соцмережах, а надсилайте правоохоронцям», — наголосили у відомстві.

Нагадаємо, на Львівщині вибухи лунали неодноразово. Останній раз ворожі ракети влучили по об’єктах військової інфраструктури. та по шиномонтажу. Внаслідок обстрілів кількість загиблих – 7, 11 людей отримали поранення, серед них дитина. 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено