Івано-Франківськ

Питань більше, ніж відповідей: подробиці загибелі екснардепа Давида Жванії

Як вже повідомляла ПІК, через обстріл росіянами автомобіля на блокпосту окупантів загинув колишній народний депутат України Давид Жванія.

238806 photo 2022 05 11 00 26 49 960x380 0 scaled

За інформацією правоохоронців, це сталося 9 травня у Пологівському районі Запорізької області. В авто Жванії поцілив ворожий снаряд, стався вибух.

Про загибель екснардепа повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. Він зазначив, що у політика було громадянство РФ, пише ПІК із посиланням на “Еспресо”.

“Він був неофіційним представником російської держкорпорації з атомної енергії “Росатом” У цій історії питань більше, ніж відповідей, особливо, що він робив у “сірій зоні“, – розповів радник.

Також про смерть екснардепа розровів колишній народний депутат Ігор Мосійчук.

Мої джерела в силових органах підтверджують загибель Жванії від артилерійського обстрілу поблизу блокпосту окупантів села Новопокровка Запоріжської області. Жванія намагався покинути підконтрольну Україні територію, на тимчасово окупованій території його зустрічали співробітники ФСБ – мали доправити до Москви, а потім назад в Україну“, – написав Мосійчук.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено