Івано-Франківськ

В окупованому Мелітополі пролунав потужний вибух: є поранені (ФОТО)

ЗМІ не виключають, що в районі будинку губернатора-зрадника попрацювали українські диверсанти.

Взрыв

У тимчасово окупованому РФ українському місті Мелітополь сьогодні, 30 травня, приблизно о 7:50 пролунав потужний вибух. Про це йдеться у повідомленні видання РІА “Мелітополь”, пише ПІК.

У мелітопольців, що мешкають у районі вулиць Героїв України, Петра Дорошенка, Богдана Хмельницького тремтіли вікна та стіни у будинках.

“За попередніми даними, вибухнуло в районі ТЦ Квартал, де розташована багатоповерхівка псевдогубернатора Запорізької області Євгена Балицького. Не виключено, що спрацювали диверсанти”, – повідомляє РІА “Мелітополь”.

У центрі міста мелітопольці спостерігають клуби чорного диму.

Поранених відвозять з місця вибуху / фото "РИА Мелітополь"

Згодом з’явилася інформація УНІАН, що у місті виють сирени, на вулицях їздить військова техніка. На центральній площі, яку оточили окупанти, в ДК Шевченка розташована “військово-цивільна адміністрація” російських військ і колаборантів.

“На кадрах, опублікованих ЗМІ, видно, що на ношах несуть поранену в результаті вибуху. Попередньо відомо, що постраждала Євгенія Зайцева – дочка покійного Олега Балицького, брата псевдогубернатора Євгена Балицького. За непідтвердженою інформацією, поранення отримали дві жінки та молодий чоловік”, – зазначає УНІАН.

Нагадаємо, як повідомляла група ІС, раніше у Мелітополі українські партизани та спецслужби паралізували постачання зброї на окуповані території.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено