Івано-Франківськ

Івано-Франківськгаз Збут: як повернути переплату по особовому рахунку

1 травня 2022 року побутових споживачів ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» перевели до «постачальника останньої надії».

novyj proekt 95 scaled

У зв’язку з цим чимало клієнтів звертаються до Івано-Франківськгаз Збуту з приводу повернення переплати по особовому рахунку або повернення помилково сплачених коштів, пише ПІК.

“Роз’яснюємо, якщо по вашому особовому рахунку за результатами остаточного розрахунку з ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» за газ, спожитий до 1 травня 2022 р., обліковується переплата або кошти були помилково сплачені на наш рахунок, вам необхідно надіслати нам письмову заяву на повернення цих коштів”, – йдеться у повідомленні.

До заяви необхідно додати:

  • копію паспорту (1-6 сторінки),
  • ідентифікаційного коду,
  • квитанції про помилкову оплату,
  • довідку з банку з реквізитами карткового рахунку (може бути автоматично згенерована у мобільному додатку банку, повинна містити IBAN карткового рахунку).

Підписану заяву та документи можна направити на поштову адресу: м. Івано-Франківськ, вул. Ленкавського 20. На копіях документів має бути зроблений посвідчувальний напис («Згідно з оригіналом»), а також підпис, ПІБ власника документа і дата.

Також підписану заяву та документи можна направити на електронну скриньку contact@ifgaszbut.com.ua. У цьому разі заява та копії документів, що додаються, повинні бути скріплені/завірені за допомогою електронного підпису (ЕЦП). Такі вимоги до документів висуваються у Законі України “Про електронні документи та електронний документообіг”.

Наразі відсутній погоджений сторонами механізм автоматичного переведення коштів з особових рахунків споживачів у ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» на особові рахунки споживачів у ТОВ «ГК «Нафтогаз України», оскільки з ТОВ «ГК «Нафтогаз України» не досягнуто згоди з даного питання.

Бланк заяви доступний на офіційному сайті компанії.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено