Івано-Франківськ

У Франківськ приїхали відреставровані експонати художників-переселенців

В Івано-Франківськ приїхали відреставровані старовинні експонати, а також твори сучасних художників-переселенців, які змушені втікати від війни.

Рятуючи свої цінні роботи від бомбардувань, ризикуючи життям, вони дістались центру Прикарпаття, щоб показати Франківщині прекрасні роботи, наповнені духовністю та пророцтвами.

Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків, пише ПІК.

“Переконаний, що ця виставка, яка буде служити для безплатних екскурсій, допоможе франківцям та внутрішньо переміщеним особам відчути Івано-Франківськ. Дякую митцям, які представляють тут свої роботи, які показують важливість віри. Ця страшна війна, яка зараз триває, розкриває наші цінності. Бо ворог намагається в першу чергу знищити українську церкву, мову та ідентичність. Та йому це не вдасться! Переконаний, що саме християнство врятувало українську націю. Пройшовся виставкою і на власні очі побачив на скільки наші митці мають божий талант, відчуття того, що відбувається і буде”, – написав Марцінків.

Експонати розмістили на другому поверсі Івано-Франківського краєзнавчого музею (міська ратуша) в чотирьох окремих залах.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено