Івано-Франківськ

З балконів, після 23.00 чути нетверезі крики, сміх, звук пляшок – наймолодший міністр радить думати, що робимо (ФОТО)

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров нагадав, що хлопці-захисники ночують в окопах, поки хтось живе поза культурними межами.

Snymok 3

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров звертає увагу громадськості на фривольну поведінку певної частини киян під час війни. Про це міністр написав у своєму телеграм-каналі, пише ПІК.

“Через день, з балконів, після 23.00 чути нетверезі крики, сміх, звук пляшок… Їжджу містом.  Кожного разу та й зустріну любителів поганяти по місту за 120 км +… На ранок, неподалеку у парку сміття оточило смітник..  Жити потрібно продовжувати, економічна активність повинна бути. Але в рамках культурних, людських меж. Наші хлопці ночують в окопах, наші лікарі 24/7 рятують наших героїв”, – пише міністр. 

При цьому він зазначає:

“І кожен з нас повинен тримати ці думки в голові. Не для того, щоб картати себе. А для того, щоб висловити повагу, бути вдячними, бути ефективнішими. Робити все можливе, щоб наблизити перемогу: податками, волонтерством або соціально-важливими функціями”.

Тому аналізуймо те, що ми робимо, виправляємо наших знайомих. Зараз ми всі одна велика команда, яка обов‘язково скоро переможе, зазначив Михайло Федоров.

ДОВІДКОВО: Федоров Михайло Альбертович — український підприємець та державний діяч. З 29 серпня 2019 — віцепрем’єр-міністр України. Ініціатор електронного сервісу державних послуг Дія. Наймолодший міністр в історії української політики, народився на Запоріжжі 21 січня 1991 року.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено